Инцидент на стадиону, осумњичен брат албанског премијера

3254076_rama-thumb
Брат албанског премијера осимњичен да је на стадиону Партизана изазвао инцидент са заставом на којој је мапа такозване Велике Албаније, потврђено је РТС-у. Рама је на стадиону приведен на информативни разговор. Албанци славе у Тирани, Приштини, Тетову..
Олси Рама, брат албанског премијера Едија Раме, приведен је вечерас у ВИП ложи стадиона Партизана на информативни разговор под основаном сумњом да је организовао и руководио инцидентом са заставом на којој је мапа такозване Велике Албаније после којег је прекинута фудбалска утакмица репрезентација Србије и Албаније.
Брат албанског премијера и још три особе које су заједно са њим биле на утакмици су, после задржавања од 40 минута, пуштени и пребачени на аеродром. Око два сата после поноћи одлетели су за Тирану, јавља Танјуг.
Танјугови извори у МУП-у наводе Рами није могло да буде одређено задржавање „због штрајка адвоката“.
Како је РТС-у потврђено у МУП-у, дрон са заставом пуштен је са крова Цркве Светог Арханђела Гаврила у Хумској улици, а Рамин брат управљао је њоме даљинским управљачем из ВИП ложе.
Фудбалска утакмица између Србије и Албаније прекинута је у Београду у финишу првог полувремена након што се догодио инцидент јер се изнад терена појавио мали летећи објекат са заставом на којој је била мапа такозване Велике Албаније.
Албански навијачи славе у Тирани, Приштини, Тетову…
Албански навијачи славе у Приштини, Тетову, Косовској Митровици и испред српске амбасаде у Тирани, јављају албански медији.

Nešvil media-Impresum

Nešvil media-proizvodnja medijskih sadržaja

Gl.i odg.urednik:Nebojša Ković

Medij je upisan u Registru medija pod brojem

IN001155  MB:66389197 PIB:112840482

TR:200-3442650101882-03

Adresa: Mike Vitomirovića br.145D, 15350 Bogatić

Telefon: 065/902-92-00

E-mail: [email protected]

Web: www.nesvil.com