Стефановић: Може влада без социјалиста

20
Небојша Стефановић каже да ће предложити председнику и Председништву СНС-а да СПС не уђе у владу. Пошто су заинтересовани да нам држе лекције, нека иду у опозицију, рекао Стефановић, реагујући на недавне изјаве посланичког кандидата СПС-а Новице Тончева.
Предложићу председнику странке Александру Вучићу и Председништву СНС-а да формирамо владу без Социјалистичке партије Србије, каже за Блиц потпредседник напредњака Небојша Стефановић.Реагујући на изјаву Новице Тончева, посланичког кандидата СПС-а и председника општине Сурдулица да СПС не треба да уђе у владу, Стефановић каже да је разочаран јер је СНС у постизборном периоду била коректна и њени чланови нису давали изјаве о томе ко треба, а ко не треба да уђе у владу.
„Ово је већ трећи или четврти коментар из СПС-а на ову тему и зато ћу председнику и Председништву странке предложити да СНС формира владу без социјалиста. Пошто су заинтесовани да нам држе лекције, нека иду у опозицију. Србија неће пропасти без социјалиста у власти“, одлучан је Стефановић.
Каже и да ће се СНС у наредном периоду потпуно посветити економији земље.
„СПС није партнер без којег не можемо да водимо Србију на прави начин“, завршава потпредседник СНС-а.
Новица Тончев је претходно рекао да „иде тешко време за Србију“ у ком треба да се донесу „закони који нису баш популарни“.
Како каже, још није познато хоће ли СПС ући у владу, преноси портал Јужне вести.
„Моје мишљење је да СПС не треба да буде у влади, пошто СНС има огромну већину, Међутим, како одлуче председништво и страначки органи, ја ћу да поштујем одлуку странке“, каже Тончев.

Nešvil media-Impresum

Nešvil media-proizvodnja medijskih sadržaja

Gl.i odg.urednik:Nebojša Ković

Medij je upisan u Registru medija pod brojem

IN001155  MB:66389197 PIB:112840482

TR:200-3442650101882-03

Adresa: Mike Vitomirovića br.145D, 15350 Bogatić

Telefon: 065/902-92-00

E-mail: [email protected]

Web: www.nesvil.com