Finalno veče turnira radio Nešvila u malom fudbalu u Bogatiću 2015.

IMG_3746
Na terenu Osnovne škole u Bogatiću sinoć 25.juna odigrane su polufinalne utakmice i finalna utakmica turnira radio Nešvila u malom fudbalu. Pokrovitelj turnira: OPŠTINA BOGATIĆ, Generalni sponzor: MLIN “BRAĆA RUŽIĆ“KLENJE, Sponzor: „MOBIL TIM 2012″ BOGATIĆ a
N A G R A D N I F O N D 150.000,00 DIN. U prvoj polufinalnoj utakmici sastale su se ekipe
TREF-DIS PARTNER 2:3. U drugoj polufinalnoj utakmici sastale su se ekipe SIND-ČELZI 2:1.
U utakmici za treće mesto igrale su ekipe ČELZI-TREF 7:6. Finalna utakmica odigrala se između ekipa SIND-DIS PARTNER rezultat 4:0.
Prvo mesto na turniru radio Nešvila u malom fudbalu osvojila je ekipa „SIND“ koja je dobila nagradu u iznosu od 100.000,00 din.koju je obezbedila opština Bogatić i pehar u trajno vlasništvo.
Drugo mesto na turniru radio Nešvila u malom fudbalu osvojila je ekipa „DIS PARTNER“ koja je dobila nagradu u iznosu od 40.000,00 din.koju je obezbedio Mlin „Braća Ružić“ Klenje i pehar u trajno vlasništvo.
Treće mesto osvojila je ekipa „ČELZI“ na turniru radio Nešvila u malom fudbalu i dobila nagradu od 10.000,00 din.nagradu obezbedio „Mobil Tim 2012“ Bogatić i pehar u trajno vlasništvo.
Za najboljeg igrača turnira radio Nešvila u malom fudbalu proglašen je Nikola Rnić iz ekipe „Sind“ koji je dobio pehar u trajno vlasništvo, a za najboljeg golmana turnira radio Nešvila u malom fudbalu proglašen je Nenad Gligorić iz ekipe „Sind“ koji je takođe dobio pehar u trajno vlasništvo.
Preko 700 gledalaca prisustvovalo je završnoj večeri turnira radio Nešvila u malom fudbalu, ni hladno vreme ni pad temperature nije sprečilo gledaoce da uživaju u prikazanim igrama ekipa učesnika ovoga turnira. Radio Nešvil se svima zahvaljuje na odzivu, koji je dokazao da kvalitetan turnir i dobra organizacija može da preraste u nešto sa čime se Bogatić može ponositi.Sledeće godine obećavamo još bolju organizaciju i još bolji turnir. U prilogu Dragoslava Josipovića poslušajte kako je sve to bilo.
Treci dan turnira