OVO JE ĐORĐE (24) KOJI JE UNAKAZIO IVANU (22)! Motkom joj probio pluća i slomio rebra, iskasapio joj lice i ispekao je peglom!

Dvadesetčetvorogodišnji muškarac Đorđe Lacković iz Klenja uhapšen je zbog sumnje da je pretukao svoju devojku, i naneo joj teške telesne povrede zbog čega je prebačena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odeljenje grudne hirugije, javlja „021.rs“.
Đorđe Lacković (24) iz Klenja se sumnjiči da je pretukao svoju devojku Ivanu Filipović (22) iz Banovog Polja u stanu u širem centru Novog Sada, javlja portal 021.rs.
Devojka je zadobila teške povrede zbog čega je prebačena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odeljenje grudne hirugije.
Kako je potvrđeno za 021, u ovoj zdravstvenoj ustanovi je konstatovano da je zadobila višestruke prelome rebara, nagnječenje grudnog koša, nagnječenje plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posekotina na butinama.
Devojka se i pored višestrukih teških povreda oporavlja i nalazi u stabilnom zdrastvenom stanju, prenosi 021.rs.
Osumnjičeni je priveden i određen mu je pritvor do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici biti sproveden na saslušanje u tužilaštvu.
Đorđe Lacković je po hitnom postupku izdata zabrana prilaska oštećenoj i naredba da napusti stan u kome su zajedno živeli, prenosi portal 021.rs.
IZVOR:RTS