Председнички кандидат Вук Јеремић посетио Богатић

Председнички кандидат Вук Јеремић представио је синоћ свој програм грађанима у Богатићу.
У обраћању грађанима Вук Јеремић је истакао да „Они владају страхом и њима одговара да људи буду мало плаћени, и на минимуму егзистенције. Људима који су на минимуму егзистенције не пада на памет да се баве политиком, јер гледају како да споје крај са крајем, да не изгубе и оно мало што имају. Када се распишу избори на њих излази њихова страначка војска, а људи који су убијени у појам и обесхрабрени остају код куће. Немојте то да им дозволите, изађите на изборе“, поручио је Јеремић.
На трибини у Богатићу, Јеремић је истакао да се противи не само приватизацији ПКБ-а, већ се противи и продаји свих националних интереса.
„Властима поручујем да не губе време у тајним преговорима о приватизацији ЕПС, које води кум премијера Никола Петровић. Нека не губи време јер након доношења тај закон треба да потпише председник, а ја га нећу потписати“, поручио је Јеремић. Јеремић је нагласио да се у априлу завршава са распродајом, али и дељењем националних ресурса странцима како би се добило зелено светло да врши тиранију над сопственим народом.
Вук Јеремић је разговарао и са грађанима Крупња, Лознице, Прњавора и Богатића. У обраћању грађанима Крупња испред Дома културе, јер је власт у овом граду онемогућила одржавање трибине у сали ове установе, Јеремић је нагласио „да се кандидовао за председника како бисмо почели нормално и пристојно да живимо“.