Рањен српски држављанин у тешком стању, судбина његове супруге непозната

profimedia-0266125501_1000x0
Један од повређених Срба у терористичком нападу у Паризу Аца Павловић бори се за живот у једној париској болници, док је судбина његове супруге Љиљане још непозната, изјавила је агенцији „Бета“ Љиљанина ћерка Тамара Ђорђевић.Аца Павловић који рођен у Паризу, са супругом Љиљаном продавао је навијачке реквизите у околини стадиона, у чијој су близини терористи током утакмице Немачка – Француска извели низ терористичких напада.
„Његова тетка из Париза нам је јуче ујутро јавила да је Аца тешко повређен у пределу главе, ногу и руку и да се лекари боре за његов живот, а да се о Љиљани ништа не зна“, рекла је Тамара Ђорђевић.
Објашњава да Ацина породица потиче из Краљева где му живи сестра, а да је он рођен у Паризу у коме живи дужи низ година, а последње четири године са супругом са Љиљаном.
„Живели су у Паризу и бавили се уличном продајом како би се овде скућили. Ја сада не знам да ли ми је мајка жива и да ли ће он остати жив“, рекла је Љиљана.
У Љиљаниној породици влада неизвесност, а вест која се према Тамариним речима појавила на друштвеним мрежама да је Љиљана мртва, додатно је отежала ситуацију.
„Јутрос смо чули да се на друштвеним мрежама појавила вест да је мама погинула у терористичком нападу и просто не знамо више шта да мислимо“, рекла је Тамара Ђорђевић.
Ћерка Љиљане Атансковић Паловић је додала да је њена мајка са мужем Ацом планирала да дође у Краљево за новогодишње празнике.