САОПШТЕЊЕ!

-Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу идентификовали су и пронашли шездесетогодишњег мушкарца из околине Шапца, осумњиченог да је 15. августа ове године у месту Салаш Црнобарски код Шапца изазвао саобраћајну незгоду, а потом побегао.
До саобраћајне незгоде је дошло када је осумњичени управљајући „голфом“ предњим делом возила ударио у троје пешака старости 15, 16 и 18 година. Том приликом две особе су задобиле лакше, а једна теже повреде.
По налогу надлежног тужилаштва, против осумњиченог биће поднета кривична пријава, због постојања основа сумње да је извршио кривична дела тешка дела против безбедности јавног саобраћаја и непружање помоћи повређеном у саобраћајној незгоди.
-Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу запленили су 522 килограма резаног и дувана у листу и ухапсили Н. Д. (1992) и Н. Д. (2000) из околине Шапца, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело недозвољена производња.
Полиција је двојицу осумњичених затекла у помоћним просторијама куће док су резали дуван, а у претресу је пронађена и машина за сечење дувана, вага, преса за дуван и машина за оштрење ножева.
Осумњичени ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Основном јавном тужилаштву у Шапцу.