Саопштење Полицијске управе Шабац

Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу ухапсили су О.М. (1968) и М.П. (1963), обоје из Краљева, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело недозвољен промет акцизних производа у саизвршилаштву.
Полиција је 2.499 паклица цигарета без акцизних маркица пронашла у „мерцедесу“ којим је управљао М.П. а у ком је сувозач била О.М. приликом контроле у месту Скупљен код Владимираца.
Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати након чега су, уз кривичну пријаву, приведени надлежном тужилаштву. Судија за претходни поступак одредио им је притвор до 30 дана.
**

Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу ухапсили су Д.М. (1983) из околине Шапца, због постојања основа сумње да је извршио кривична дела недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја и лаке телесне повреде.
Д. М. се, како се сумња, 6. марта ове године, у касним вечерњим сатима, у једном угоститељском објекту у околини Шапца, најпре посвађао са тридесетједногодишњим мушкарцем, а затим га ван објекта ударио у главу пиштољем, у илегалном поседу, и лакше повредио.
Полиција је исте вечери пронашла осумњиченог.
Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати након чега је, уз кривичну пријаву, приведен надлежном тужилаштву. Судија за претходни поступак одредио му је притвор до 30 дана.