SINOVI MONSTRUMI!

Kik-bokser zaklao majku, programer svoju udavio rukama!
Pavle Tomić (20) ubio Tatjanu Tomić (56) u njihovom iznajmljenom stanu u Kaluđerici, a samo nekoliko sati kasnije Marko Puzić (28) usmrtio Desanku Puzić (63) u Bogatiću
Dva jeziva porodična zločina juče su potresla Srbiju, a u oba slučaja sinovi su ubili svoje majke! Najpre je Pavle Tomić (20) u beogradskom naselju Kaluđerica zaklao majku Tatjanu (56), a nekoliko sati kasnije je Marko Puzić (28) iz Bogatića golim rukama tukao i udavio majku Desanku (63), dok je baku Vericu (86) teško povredio.
Zločin u Kaluđerici desio se oko tri sata iza ponoći, a sumnja se da je Pavle nasrnuo na Tatjanu dok je ona spavala u dnevnoj sobi.
– U iznajmljenom stanu u Gračaničkoj ulici živeli su Pavle, njegovi mama, otac i brat. Prethodne večeri Tatjana je napravila baklavu, porodica je večerala i legli su da spavaju. U gluvo doba noći Pavle se probudio i četiri puta nožem ubo majku u leđa, a potom joj je prerezao grkljan. Nakon zločina, on je u gaćama pobegao kroz prozor – kaže naš izvor i dodaje da su Pavlovi otac i brat spavali u trenutku zločina.
Samo nekoliko sati posle svirepog ubistva u Kaluđerici, gotovo identičan zločin desio se i u Bogatiću.
– U kući porodice Puzić desio se pravi horor. Marko je, najverovatnije u nervnom rastrojstvu, nasrnuo na majku i baku. Počeo je da ih tuče u kući, a žene su pokušale da pobegnu. Međutim, stigao ih je u dvorištu. Majku je udavio, a baku ostavio jedva živu u lokvi krvi. Posle krvavog pira, on je izašao na ulicu. Vikao je: „Ja sam Isus i moram da pustim krv.“ Jednoj komšinici je doviknuo: „Ja sam mislio da ćeš i ti da ideš sa mnom!“ Žena se prepala kada ga je videla svog krvavog i pobegla je u kuću – pričaju komšije i dodaju da je prava drama nastala kada je policija stigla u kuću strave.
Rvao se s policijom
– Tri patrole su stigle ispred kuće. Marko je pokušao da pobegne i rvao se s policajcima. Pritom je polomio staklo na jednom policijskom automobilu, a pošto se koškao sa policajcima, jednom od njih je uniforma bila natopljena krvlju. Na kraju, policajci su uspeli da ga savladaju – ispričale su preplašene komšije.
Inače, uhapšeni Marko je završio programiranje u Novom Sadu. U kući je živeo s roditeljima i bakom, a otac je na njivi brao kukuruz.
– Ne znamo šta se desilo i zašto je Marko ubio majku i povredio babu. Sigurno mu je nešto kvrcnulo u glavi – kaže izvor.

Mirne porodice
NIJE BILO PRIJAVA
Kako saznajemo, ni u porodici Tomić ni u porodici Puzić ranije nije bilo prijava za nasilje.
– Nijedan od njih nije evidentiran u policiji i nema kriminalni dosije. Pretpostavlja se da su obojica mladića počinila zločine u nervnom rastrojstvu, ali istraga će pokazati šta se tačno dogodilo u oba slučaja – kaže izvor.
B. T. – A. M. – J. R