U autobusu za Beograd šest kilograma „ničije droge“

Beograd — Preko šest kilograma marihuane s teritorije Kosova pronađeno je na carinskom punktu Merdare, na putu za Beograd, navode iz Uprave carina.
Droga raspoređena u šest pakovanja pronađena je prilikom kontrole putnika i prtljaga autobusa vranjskih registarskih oznaka koji saobraća na redovnoj liniji Brezovica-Beograd.
Na pitanje carinika da li imaju nešto da prijave za kontrolu svi prisutni putnici i vozač odgovorili su odrično.
Kada su svi preuzeli svoj prtljag radi detaljne kontrole, u prtljažnom prostoru autobusa je ostao samo jedan crveni kofer. Niko od putnika ga nije uzeo, navodi se u saopštenju Uprave carina.
U njemu su, pored dečje garderobe, pronađene i dve veće kese u kojima je bilo ukupno šest manjih kesa sa ukupno 6.105 grama marihuane.
Kako kofer nije predat vozaču kao pošiljka, a nije mogao da se seti ni ko ga je od putnika doneo sa sobom, dalju istragu su zajedno sa otkrivenom marihuanom preuzeli policija i tužilaštvo.
izvor:B92

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>