Ухапшени малолетници из околине Богатића

Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу ухапсили су Д. Р. (1986) из Шапца и малолетника из околине Богатића, осумњичене да су претходне ноћи починили разбојништво у једној кући.
Сумња се да су њих двојица са још једном особом, за којом полиција интензивно трага, провалили у кућу осамдесетдвогодишњег мушкарца у околини Богатића и уз претње тражили новац. Потом су му, како се сумња, нанели повреде оштрим предметом.
Брзом акцијом полиције, осумњичени су ухваћени непосредно након разбојништва.
По налогу надлежног тужиоца, Д. Р. је одређено задржавање до 48 часова, након чега ће уз кривичну пријаву бити приведен тужилаштву. Против малолетника биће поднета кривична пријава у редовном поступку.
**

Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу, по налогу надлежног тужилаштва, поднеће кривичну пријаву против седамнаестогодишњака из околине Богатића, због постојања основа сумње да је починио 18 крађа, тешку крађу и два кривична дела нeовлашћено коришћење туђег возила.
Сумња се да је малолетник у претходном периоду на подручју Шапца и Богатића из кућа и помоћних објеката крао техничку робу и алат, као и акумулаторе из возила. Осумњичени се терети и да је обио два возила које је након тога оставио на улици.