UŽASNO: Braća poginula blizu mesta gde im je otac stradao!

stefan-gavric-nemanja-gavric-braca-poginuli-udes-saobracajna-nesreca-selo-1442616436-744165
Stefan (21) i Nemanja Gavrić (23) iz sela Badovinci stradali kada je njihov automobil udario u drvo pored kolovoza i zapalio se

BOGATIĆ – Braća Stefan (21) i Nemanja Gavrić (23), obojica iz sela Badovinci, poginuli su u saobraćajnoj nesreći u Salašu Crnobarskom kada je njihov „pasat“ sleteo sa puta i udario u drvo.
Nesreća se dogodila u petak oko dva sata posle ponoći. Prema nezvaničnim informacijama koje smo dobili od izvora iz istrage, za volanom je bio stariji brat Nemanja.
Ispali iz kola
– Automobil je zakačio travnjak pored puta, što je uz najverovatnije neprilagođenu brzinu doprinelo da vozač izgubi kontrolu i udari u drvo pored puta – priča naš izvor.
Od siline udarca mladići su ispali iz automobila, koji se zapalio, i na mestu su ostali mrtvi. Kako saznajemo, bili su u kupaćim šorcevima. Meštani Badovinaca kažu da su mladići te noći išli u provod u Crnu Baru.
– Gavriće je ponovo pogodila tragedija. Pre pet-šest godina poginuo im je otac u saobraćajnoj nesreći na putu između Badovinaca i Klenja, nedaleko od mesta gde su i oni nastradali – navodi jedan meštanin Badovinaca.
Na mesto nesreće izašla je ekipa Hitne pomoći Doma zdravlja Bogatić i zamenik osnovnog javnog tužioca u Šapcu, koji je u prisustvu policije izvršio uviđaj.
Teške povrede
– Mladići su ispali iz kola, i zadobili teške povrede od kojih su preminuli – kažu sagovornici iz istrage.Naložena je i obdukcija tela nastradalih mladića.

Preuzeto iz Kurira:http://www.kurir.rs/crna-hronika/uzasno-braca-poginula-blizu-mesta-gde-im-je-otac-stradao-clanak-1938957