Вучић: Моја одлука је да идемо на изборе

FoNet-VUÈIÆ-IZJAVA
Моја одлука је да идемо на изборе, поручио је лидер напредњака и премијер Србије Александар Вучић на седници ГО СНС-а.

У уводном обраћању члановима Главног одбора СНС-а у Мадленијануму, Александар Вучић је рекао да је донео одлуку да се иде на ванредне парламентарне изборе како би се разрешио друштвени сукоб који блокира реформе.
Истакао је да је за победу потребан таленат и срећа, а за понављање успеха карактер.
„Избори ће бити веома тешки, потценити противника пре избора је глупост. Морамо да победимо чиста срца, огромном вољом и снагом која хоће пут у будућност, пут за нормалну и пристојну Србију, морамо да се руководимо оним што је добро за нашу земљу“, поручио је Вучић.
Члановима Главног одбора рекао је да је потребан пун четворогодишњи мандат како би се Србија нашла пред вратима ЕУ уређена и богатија него данас.
Лидер напредњака је казао да су центри отпора тренутној влади, нормалној Србији и политици реформи и напретка припадници бивŠше лоше власти и лажне елите, коју је та власт створила и обезбедила им привилегије.
Вучић је истакао да је Србија данас угледан партнер свим светским силама.
„Кренули смо да мењамо ствари у Србији, радили смо марљиво, марљивије од било кога другог, постали смо, упркос неретко различитим интересима, угледан партнер свим светским силама. Србија је данас на добром и сигурном путу, стабилна политички и економски. После година пропадања успели смо да изађемо из рецесије, а испред нас су године динамичног раста“, рекао је Вучић.
Седница Главног одбора Српске напредне странке почела је у Београду. На седници учествује 505 чланова ГО.
ИЗВОР:
РТС, ТАНЈУГ