Заплена и крађе

Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу запленили су приликом претреса на више локација у околини Шапца и Богатића више од 280 килограма дувана у листу и 180 килограма резаног дувана.Претрес је извршен по наредби судије за претходни поступак, а дуван је уз потврду одузет. Против двојице мушкараца полиција ће поднети кривичне пријаве, у редовном поступку, због сумње да су извршили кривично дело недозвољена трговина.
**
Оперативним радом, припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу расветлили су више тешких крађа почињених у становима на територији града. Због постојања основа сумње да су извршили ова кривична дела, полиција је ухапсила и одредила задржавање до 48 сати Л. А. (1995), А. Н. (1992) и Д. С. (1991) из околине Шапца.Они се терете да су од почетка године провалили у више станова из којих су одузимали новац и накит.
**
Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу расветлили су тешку крађу и ухапсили М. Д. (1987) из Шапца, који се терети за ово кривично дело.Сумња се да је он, почетком године провалио у стан из којег је отуђио накит у вредности око 200.000 динара. М. Д. је одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен основном јавном тужиоцу.
**