Михајловић: Нова влада биће мала и ефикасна

11
Потпредседница СНС-а Зорана Михајловић рекла је за РТС да ће нова влада бити мала, функционална и ефикасна. Нису још почели разговори о конкретним кадровским решењима у новој влади, каже Михајловићева и најављује да ће се ова влада формирати брже него све претходне владе.
Нова влада биће мала, функционална и ефикасна, а главни критеријум у преговорима за евентуални улазак других политичких партија у њен састав, поред Српске напредне странке, биће програм тих странака, изјавила је потпредседница СНС-а Зорана Михајловић и најавила да ће разговори о формирању извршне власти бити вођени „са свима“.“Са свима ћемо разговарати, а нова влада ће се формирати брже него све претходне владе“, рекла је Михајловићева у емисији РТС-а Око економије и поновила да ће разговори о новој влади почети крајем ове или почетком следеће недеље.
Нису још почели разговори о конкретним кадровским решењима у новој влади, пренела је потпредседница СНС-а, напомињући да је извесно да ће Лазар Крстић и даље бити министар финансија у новој влади.
На питање на које ће место у влади она бити постављена, Михајловићева је одговорила да би волела да остане министарка енергетике, међутим, да ли ће она остати на том месту или ће бити постављена за министра привреде или за градоначелника Београда, одлучиће органи СНС-а.
Изборни резултат СНС је велика одговорност за странку и показали смо да смо спремни да се боримо са свим проблемима, поручила је Михајловићева.

Nešvil media-Impresum

Nešvil media-proizvodnja medijskih sadržaja

Gl.i odg.urednik:Nebojša Ković

Medij je upisan u Registru medija pod brojem

IN001155  MB:66389197 PIB:112840482

TR:200-3442650101882-03

Adresa: Mike Vitomirovića br.145D, 15350 Bogatić

Telefon: 065/902-92-00

E-mail: [email protected]

Web: www.nesvil.com