Скупштина о закону о приватизацији

2999342_skupstina-t 1
На дневном реду седнице Народне скупштине је предлог за измену закона о приватизацији, више закона из области правосуђа, као и именовање чланова Републичке изборне комисије.
Посланици Скупштине Србије почињу разматрање предлога измена Закона о приватизацији. На дневном реду наћи ће се и измене Закона о националним саветима националних мањина, као и предлози осам закона из области правосуђа.
Посланици ће, између осталог, расправљати о предлогу владе о изменама закона о приватизацији, али и о предлогу одлуке о разрешењу и именовању чланова и заменика чланова Републичке изборне комисије, који је поднео народни посланик Зоран Бабић.
На дневном реду ће се наћи и Предлог закона о изменама и допунама Закона о националним саветима националних мањина, али и Предлог закона о извршењу кривичних санкција.
Пред посланицима ће се наћи и Предлог закона о извршењу ванзаводских санкција и мера, Предлог закона о изменама и допунама Законика о кривичном поступку, Предлог закона о правобранилаштву, Предлог закона о посредовању у решавању спорова, Предлог закона о изменама и допунама Закона о парничном поступку и Предлог закона о изменама и допунама Закона о ванпарничном поступку.
Такође ће се на дневном реду наћи и Предлог закона о изменама Закона о извршењу и обезбеђењу, Предлог закона о измени Закона о безбедности саобраћаја на путевима, које је поднела Влада.
Председница Скупштине Маја Гојковић је предложила и да се на седници разматра Предлог одлуке о допунама Одлуке о избору чланова и заменика чланова одбора српског парламента, коју је поднела Посланичка група Демократска странка и Предлог одлуке о изменама Одлуке о избору чланова и заменика чланова одбора Скупштине Србије, коју је поднела Посланичка група Српска напредна странка.
За дневни ред предложен је и Предлог одлуке о допуни Одлуке о избору чланова и заменика чланова одбора Скупштине Србије, Предлог одлуке о утврђивању састава Парламентарног одбора за стабилизацију и придруживање и Предлог одлуке о изменама Одлуке о утврђивању састава сталних делегација парламента у међународним парламентарним институцијама (Интерпарламентарна унија).
Предлог одлуке о изменама Одлуке о утврђивању састава сталних делегација парламента у међународним парламентарним институцијама (Парламентарна скупштина Црноморске економске сарадње, Парламентарна скупштина НАТО-а) и Предлог одлуке о именовању шефова сталних делегација Скупштине Србије у међународним парламентарним институцијама, а које је поднела председница Скупштине Србије, такође ће се наћи на дневном реду.

Nešvil media-Impresum

Nešvil media-proizvodnja medijskih sadržaja

Gl.i odg.urednik:Nebojša Ković

Medij je upisan u Registru medija pod brojem

IN001155  MB:66389197 PIB:112840482

TR:200-3442650101882-03

Adresa: Mike Vitomirovića br.145D, 15350 Bogatić

Telefon: 065/902-92-00

E-mail: [email protected]

Web: www.nesvil.com