DEMANTI SNP-a

I ako nismo bili pozvani na konferenciju za medije, na kojoj su članovi GG „POZITIVNA MAČVA“ i članovi SNP-a pristupili članstvu SNS, zamoljeni smo od strane predsednika OO SNP Bogatić da objavimo demanti sledeće sadržine.

Деманти на наводе Велимира Станчетића
СНП Богатић снажан и јединствен
Богатић, 23. новембар 2016 – Општински одбор Српске народне партије у Богатићу одлучно демантује наводе свог некадашњег члана и одборника у СО Богатић, Велимира Станчетића, да је цео локални одбор СНП прешао у СНС.
Чињеница која на најсликовитији начин оповргава Станчетићеве лажне тврдње јесте порука коју је централи партије упутио његов отац који је том приликом истакао да остаје члан СНП у Богатићу иако је његов син напустио партију. О томе колики су Станчетићеви политички, али и морални домети довољно говори чињеница да њега не подржава ни његов рођени отац.
Истина је да се ради о неколицини чланова којима СНП није могла да испуни њихов захтев да обезбеди запослење за њих и чланове њихових породица. То указује да разлози због којих је ових неколико људи прешло у СНС нису политички, већ да су искључиво везани за остварење њихових личних интереса.
Господин Станчетић је овим потезом нанео највећу штету самом себи, јер је издао грађане Богатића и довео себе у позицију да данас седи са онима које је до јуче називао најпогрднијим именима.
Нажалост, за јавност у Србији више није вест када неко промени партијски дрес зарад запослења, већ је вест када неко остане веран својој партији и идеји због које је постао њен члан. Чланови Српске народне партије у Богатићу остају верни програму и идеји СНП и настављају своју борбу за економски, политички и морални препород општине Богатић.
Праве Мачване увек су одликовали чојство и част, а не склоност ка издаји коју је на жалост и срамоту своје породице, пријатеља и комшија показао Велимир Станчетић.
СНП до победе!
Синиша Ерић, председник ОО СНП Богатић

snp-bogatic-demanti-2311-2016