Uhapšene dve osobe zbog ubistva taksiste u Šapcu

najnovija-vest_620x0
Policija je uhapsila dve osobe zbog sumnje da su odgovorne za ubistvo taksiste u Šapcu, saznaju „Novosti“.Taksista Čedomir Petrović (61) podlegao je povredama u nedelju na operacionom stolu u šabačkoj bolnici, pošto mu je napadač najverovatnije nožem naneo duboku posekotinu ispod grla.
U trenutku kada je pronađen u automobilu u selu Metlić, još je bio živ, a zatim je prevezen u šabačku bolnicu.
Prema našim saznanjima, taksista je dispečaru svog udruženja „Siti taksi“, prijavio da sa putnikom kreće od autobuske stanice u Šapcu, prema selu Zablaće. Ubrzo, preko radio stanice, povikao je samo: „Upomoć! Upomoć!“, i potom je izgubljena veza.
Iz „Siti taksija“ odmah su alarmirali policiju i uspeli da lociraju Popovića u Metliću, kod lokaliteta „Ašikov grob“, na oko 30 kilometara od grada. Što znači da je za pet kilometara prošao mesto Zablaće, koje je, navodno, trebalo da mu bude odredište.
– Imali smo šta i da vidimo! – kaže naš izvor iz istrage. – Taksista je bio sav u krvi, ali svestan. Ponadali smo se da će mu ipak biti spasa i brzo je transportovan u bolnicu. Ali, izgleda da je izgubio previše krvi.
IZVOR: Vecernje novosti