Дубл враћа наду

A5
Након првог дана Швајцарци очекивано воде са 2:0 против Србије у Дејвис купу. Продужетак дуела зависи од дубл меча у коме Ненад Зимоњић и Филип Крајиновић играју против Марка Кјудинелија и Михаела Ламера. Сусрет у новосадском Спенсу почиње у 15.00 часова. Пренос је на нашем Првом програму.
Бозољац и Лајовић нису успели да направе изненађење првог дана такмичења. Бозољац је поклекао пред Федерером. Док се Лајовић добро држао против Вавринке, али није успео да освоји више од једног сета. На реду је дуел дублова у коме наш пар има улогу благог фаворита.Зимоњић и Крајиновић имаће прилику да се изборе за наставак дуела, смање предност противника и пруже шансу Бозољцу и Лајовићу да у недељу покажу више и покушају да направе изненађење.
Велико искуство Федерера и Вавринке не оставља пуно простора за наду у коначан успех. Ипак, овакви мечеви пружиће шансу младим играчима Србије да стекну неопходно искуство за будуће дуеле.
Меч између Ненада Зимоњића и Филипа Крајиновића против Марка Кјудинелија и Михаела Ламера почиње у 15.00 часова. Пренос је на нашем Првом програму.