Радванска елиминисала Ану са Ролан Гароса

Ana t
Српска тенисерка Ана Ивановић поражена је данас у осмини финала Ролаг Гароса од Пољакиње Агњешке Радванске са 2:0 у сетовима (6:2, 6:4). ана лоше одиграла први сет, други одиграла боље али то није било довољно против расположене Радванске.Поразом од Пољакиње Агњешке Радванске од 2:0 у сетовима, српска тенисерка Ана Ивановић завршила је учешће на овогодишњем Ролан Гаросу. Радванска је била боља у већем делу меча и заслужено победила.У првом сету је виђена велика борба на терену. Ивановићева је одмах на старту изгубила гем на свој сервис, тако да је Пољакиња повела са 2:0.
У трећем, уједно и најдужем гему у првом сету, српска тенисерка је имала три брејк лопте, али је Радванска успела да се одбрани и повећа предност. Пољакиња је до краја сета још једном одузела сервис Ивановичевој и лако добила тај део игре са 6:2.
Ана је добро почела други сет. Одмах је у првом гему одузела сервис противници, али је Пољакиња узвратила и изједначила на 1:1.До краја сета виђена су још три брејка, али је Пољакиња направила један више што је било довољно да добије други сет са 6:4 и пласира се у ћетвртфинале Ролан Гароса.
Радванска ће у ћетвртфиналу играти против Саре Ерани.