Седница одборника са севера КиМ

Sednica-t
Заједничка седница одборника четири општине са севера Космета биће одржана због разговора које су њихови представници водили у Београду поводом бриселског споразума и посете веицепремијера Александра Вучића Космету. На дневном реду биће и организација митинга у Београду.Одборници скупштина општина Звечан, Зубин Поток, Лепосавић и Косовска Митровица одржаће заједничку седницу посвећену разговорима које су њихови представници водили у Београду поводом примене бриселског спразума и посете потпредседника владе Александра Вучића Косову.Председник СО Звечан Момчило Гвоздић рекао је за агенцију Бета да ће тема састанка бити и организација митинга у Београду који је планиран за 10. мај.
„Одборници ће на седници затражити да их председници све четири општине информишу о разговору који су водили у Беогаду 30. априла са челницима Србије Ивицом Дачићем и Александром Вучићем“, рекао је Гвоздић.
„Очекујемо и да нам начелник Косовскомитровачког Округа Раденко Недељковић пренесе своје виђење састанка у Влади Србије“, рекао је Гвоздић.
Састанак ће бити одржан у згради СО Звечан у 12 сати.