Јанукович у Београду

Janukovic-t
Председник Украјине Виктор Јанукович долази у посету Београду где ће разговарати са државним врхом Србије. Предвиђено је и потписивање више међудржавних споразума.Украјински председник Виктор Јанукович данас стиже у посету Београду где ће разговарати са државним врхом Србије.Јануковича и делегацију Украјине примиће председник Србије Томислав Николић, а како је најављено, после свечаног дочека, биће одржан састанак двојице председника, а затим ће уследити разговори делегација.
Предвиђено је и потписивање више међудржавних споразума, а после састанка председници Србије и Украјине ће разменити одликовања.
Са српске стране, у разговорима ће учествовати и министар финансија и привреде Млађан Динкић, министар спољних послова Иван Мркић, министар саобраћаја Милутин Мркоњић, министар пољопривреде Горан Кнежевић, министар просвете Жарко Обрадовић и министар културе Братислав Петковић.
Николић и Јанукович ће се на крају обратити медијима, а украјински председник ће током дана на Авали положити венац на Споменик незнаном јунаку.
Председник Украјине разговараће и са председником Народне скупштине Србије Небојшом Стефановићем.