Proglašeni najbolji u sportu u Opštini Bogatić 2018.godine

Tradicionalni izbor najboljih u sportu Opštine Bogatić za godinu na izmaku u organizaciji radio Nešvila i Sportskog saveza Opštine Bogatić upriličen je u Svečanoj Sali. Na osnovu prijava i predloga sportskih klubova izabrani su i proglašeni najbolji u dve kategorije po izboru slušalaca radio Nešvila koji su glasali putem sajta radio Nešvila i po izboru stručnog žirija.
Za najboljeg sportistu opštine Bogatić u 2018.god. po izboru slusalaca radio Nešvila i stručnog žirija izabran je Branko Džigurski, „Omladinski rukometni klub Mačva“ – Bogatić (877 glasova).
Po izboru slusalaca radio Nešvila i po izboru stručne komisije najbolji sportski radnik 2018.godine je Nenad Vojinović, „Odbojkaški klub“ – Bogatić (313 glasova).
Najbolji sportski trener u Opštini Bogatić po izboru slušalaca Radio Nešvila i stručne komisije je Mitar Pavlović, „Omladinski rukometni klub Mačva“-Bogatić (301 glas).
„Odbojkaški klub“ – Bogatić ( 315 glasova ) je najbolji sportski kolektiv u 2018. godini u opštini Bogatić po izboru slušalaca radio Nešvila.
Najbolji sportski kolektiv za 2018.godinu u opštini Bogatić po izboru stručne komisije je FK“Mačva 2005″ Bogatić.
Po šesti put održano je svečano proglašenje najboljih u sportu u našoj opštini za 2018.godinu.
Stručni žiri u sastavu Branko Maksimovic, Siniša Blagojević i Damir Vučetić dobili su zahvalnice kao i svi sportisti, radnici, treneri i kolektivi.