„Uzmi račun i pobedi“, prvo izvlačenje nagrada u subotu

Prvo izvlačenje nagrada u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ biće održano u subotu, 11. marta, saopštilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.Predviđeno je izvlačenje 177 nagrada u direktnom televizijskom prenosu na Prvom programu RTS-a sa početkom u 17.45 časova.
Među nagradama su dvosoban stan u Beogradu, u braće Jerković-Padina, 12 automobila „fijat 500L“, četvorodnevno putovanje u Pariz za dve osobe i kartama za jedan meč Rolan Garosa, dva putovanja u Grčku za dve osobe.U prvom izvlačenju moći će da učestvuju samo fiskalni računi i slipovi koji su pristigli na adresu navedenu na namenskoj koverti do 10. marta do 23 časa i 59 minuta.
Koverte koje su blagovremeno stigle na traženu adresu i nisu izvučene, učestvuju u narednim izvlačenjima, koja su zakazana za 18, 25. i 31. mart i građani mogu da šalju dodatne koverte sve do 30. marta.Među ostalim nagradama su: odmor u hotelu na Staroj planini za dve osobe (sedam dana), odmor na Zlatiboru za dve osobe (četiri dana), 12 prenosivih računara „lenovo“, 12 frižidera „gorenje“, po 25 mobilnih telefona, tableta i televizora „tesla“, sedam veš mašina „gorenje, tri veš mašina „beko“, dve mašine za sudove „beko“, sedam mašina za sudove „gorenje“, 25 mikrotalasnih pećnica „gorenje“, 25 blendera „braun“, tri vaučera za kupovinu robe u prodajnim objektima „gomeks“, u vrednosti od 20.000 dinara, polisa životnog osiguranja „Sosijete ženeral“.
IZVOR:RTS