5. Sajam lokalnih samouprava

1459816_1414514342118048_875043552_n
Opština Bogatić učestvovala je na 5.Sajmu lokalnih samouprava koji se održavao od 27 do 29. novembra na Beogradskom sajmu.
Sajam lokalnih samouprava izuzetna je prilika za predstavljanje aktivnosti, resursa i potencijala opština, gradova i regiona Srbije i Jugoistočne Evrope. Istovremeno, ovaj sajam je i prilika da se sa mogućnostima različitih gradova i regiona upoznaju potencijalni partneri – kompanije, investitori i donatori. Teme značajne za razvoj lokalnih samouprava u Srbiji i uspostavljanje saradnje naših i lokalnih samouprava iz regiona i Evrope obrađuju se na tematski organizovanim okruglim stolovima.
Tamo je bio i naš kolega Zoran Denčić i razgovarao sa predsednikom Opštine Bogatić Nenadom Beserovcem.
Nenad Beserovac
Na 5. Sajmu lokalne samouprave u Beogradu Zoran Denčić je razgovarao i sa Danijelom Marković direktorkom Regionalne razvojne agencije Podrinja, Podgorine, Rađevine i Loznice.
Danijela Markovic
Načelnik opštinske uprave Bogatić Branko Danilović je takođe bio na 5.Sajmu lokalnih samouprava u Beogradu poslušajte razgovor.
Branko Danilovic
Iz Beograda sa 5. Sajma lokalnih samouprava Zoran Denčić je razgovarao i sa Darkom Mašićem direktorom Turističke Organizacije Opštine Bogatić.
Darko Masic