Burna XVIII sednica SO Bogatić-Radio Nešvil 30.03.2018.

Održana je XVIII sednica SO Bogatić. Pred odbornicima našlo se 17 tačaka dnevnog reda, od toga 15 tačaka je usvojeno, a 16 tačka dnevnog reda predlog rešenja o razrešenju predsednika i dva člana nadzornog odbora Doma Zdravlja Bogatić i imenovanje novih nije usvojena tačka dnevnog reda. Među značajnijim usvojenim tačkama dnevnog reda su odluka o izradi plana detaljne regulacije državnog puta prvog B reda Šabac-Loznica, odluka o donošenju godišnjeg programa zaštite, uređenja I korišcenja poljoprivrednog zemljišta opštine Bogatić za 2018.godinu. Usvojen je I strateški plan Doma Zdravlja Bogatić za period 2018-2023 godine. Odbornici su izlazili za govornicu i zanimalo ih je kada će biti otvorene zdravstvene ambulante u njihovim mestima, a Goran Makunčević direktor Doma Zdravlja Bogatić je odgovarao na njihova pitanja.
Usvojene su I tačke dnevnog reda davanje saglasnosti na godišnji izveštaj o radu I finansijski izveštaj KOC Bogatić, data je saglasnost o pravilniku o radu KOC Bogatić, I data je saglasnost na prvu izmenu programa poslovanja JKP Bogatić za 2018.godinu.
Poslednja tačka dnevnog reda odbornička pitanja, Siniša Puzić zamenik predsednika opštine Bogatić je istakao da SNS ne podržava takvo vođenje posla što se tiče led rasvete,toplovoda i kanalizacije.
Za govornicu je izašao predsednik opštine Bogatić Nenad Beserovac i obrazložio projekat zagrevanje geotermalnih izvora a usled razmirica SNS I SPS, predsednik opštine Bogatić Nenad Beserovac I odbornici SPS napustili su sednicu Skupštine opštine Bogatić.