DETALJI UŽASA KOD SREMSKE MITROVICE: LJubomirovo telo pronađeno U GEPEKU UMOTANO U TEPIH, policija traga za muškarcem i ženom!

Telo LJubomira Trnića (45) iz Sremske Mitrovice, kojem se u četvrtak posle 19 časova izgubio svaki trag i vodio se kao nestao, pronađeno je u gepeku automobila „golf“ u naselju Kamenjar.

Ovu informaciju potvrdila je za Novosti njegova supruga Jovana, koja ističe da je posumnjala odmah da mu se nešto loše desilo čim joj se nije javljao, ali ne može da nasluti zašto bi ga neko ubio.

Kako nezvanično saznajemo telo je pronađeno umotano u tepih u gepeku. Trenutno je privedeno nekoliko lica na informativni razgovor a policija traga za muškarcem i ženom koji su poslednji viđeni sa LJubomirom.

Policija je upala u stan osumnjičene ženske osobe, ali u njemu niko nije pronađen, u toku je uviđaj. Kako je ranije rekla’ njegova supruga, poslednji put su se čuli u četvrtak, kada je LJubomir bio kod jedne prodavnice u naselju Kamenjar u Sremskoj Mitrovici.

LJubomir je, pre nego što će mu se izgubiti trag, bio na biciklu crvene boje i u društvu muškarca i žene. NJih dvoje su sada u bekstvu i policija traga za njima. Nesrećni čovek je iza sebe ostavio troje dece – najstarije ima 10 godina, srednje 6 i bebu od 13,5 meseci.

Kurir.rs/Novosti