IDENTIFIKOVAN VOZAČ KOJI JE POKOSIO TROJE DECE!

Prema poslednjim informacijama iz Policijske uprave u Šapcu, jutros je identifikovan automobil i vozač star 59 godina iz jednog sela kod Bogatića, za koga se sumnja da je noćas pokosio troje dece, ali u interesu istrage nije saopšteno više detalja.
Dvoje od troje tinejdžera koji su u četvrtak nešto posle 22 sata pokošeni u saobraćajnoj nesreći u Salašu Crnobarskom, kod Bogatića, posle pregleda u šabačkoj bolnici pušteno je na kućno lečenje, a jedno je zadržano na odeljenju ortopedije.
Sedamnaestogodišnje sestre A. B i S. B iz Višnjićeva su samo ugruvane, dok je M. M. (16) iz Banovog Polja, sa prelomima rebara zadržan na lečenju.
Samo pukom srećom izbegnuta je još jedna velika tragedija. Očevici saobraćajne nezgode navode da se petoro dece kretalo jendekom pored puta, kada je, još uvek nepoznati automobil naleteo na njih.
– Čula su se tri udarca, a potom i jaukanje i zapomaganje. Odmah je dosta ljudi izašlo na ulicu i bili su zaprepašćeni prizorom. Dve devojčice su ležale pored puta i plakale, tresle su se od straha, a dečaka su pronašli tridesetak do četrdeset metara dalje. Verovatno ga je nabacio na haubu i on je tamo spao pored puta – priča Milica Čonjagić.
Ne čekajući hitnu službu Doma zdravlja devojčice je do Bogatića svojim kolima prevezao Stanko Čonjagić, a dečaka koji je krvario i koji nije bio svestan posle dvadesetak minuta zbrinuli su lekari hitne službe iz Bogatića.
Povređene devojčice su iz Višnjićeva, kod Šida, i ovde su bile u gostima kod bake i deke, kao i povređeni dečak koji je njihov rođak.
Vozač nije stao da pomogne deci, već je produžio u pravcu Klenja. Policija u Bogatiću intenzivno je tokom noći tragala za obesnim vozačem.
Izvor:Kurir