IZ TOALETA LANSIRAO REŠENJA TESTA IZ MATEMATIKE

Ovo je otac Igor S. (42) koji se sakrio u WC, slikao odgovore i krišom slao Viberom! Policija provalila KRIVCA ZA HAOS na prijemnom ispitu!
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Igora S. (1977) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja.
On se sumnjiči da je iskoristio nepažnju svojih kolega u štampariji u kojoj su štampani testovi za završni ispit učenika osmog razreda i tom prilikom je ukrao test iz matematike.
Nakon toga on je, sumnja se, otišao u toalet gde je test uslikao telefonom, a potom je taj primerak bacio u ve-ce šolju i uništio ga.
Osumnjičeni je to uradio kako bi test odneo sinu, koji je maturant jedne osnovne škole u Beogradu, kako bi mu pomogao da lakše položi završni ispit.

Takođe, sumnja se da je uz pomoć sina Igora S. rešeni test iz matematike došao do njegovih drugara i njihovih roditelja, nakon čega su oni, uz pomoć aplikacije „vajber“, delili drugim roditeljima i učenicima u više osnovnih škola.
Igor S. je inače, otac osmaka iz Osnovne škole „Karađorđe“. On je prilikom saslušanja priznao policiji da je tokom procesa štampanja testova za malu maturu iskoristio zastoj u radu štamparske mašine.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
(Kurir)