KUĆA STRAVE IZ BOGATIĆA: Namamio devojčicu preko Fejsbuka na brak, 3 meseca je silovao i držao zatočenu!

Žrtva dvojice silovatelja iz Bogatića, uhapšenih u okviru policijske akcije „Ciklon“ je, kako saznaje „Blic“, šesnaestogodišnja devojčica iz Smederevske Palanke. Osumnjičeni za njeno silovanje i podvođenje su njen nevenčani suprug David Gajić (21) i njegov ujak Vlada Nikolić (36).
Monstruozno zlostavljanjanje devojčica je trpela više od tri meseca, zaključana i bez hrane. Bila je podvođena mušterijama koje su svakodnevno dolazile u kuću strave u Bogatiću.
– Devojčica je Davida upoznala preko Fejsbuka, i na njegov nagovor je u junu pobegla od kuće. Otišla je kod njega. Njena majka je ubrzo saznala gde joj je ćerka i uputila se u Bogatić, sa namerom da je vrati kući. Devojčica je međutim odbila. Rekla je da voli Davida, da se udala za njega, da joj je lepo i da ne želi da se vrati kući. Nakon toga, majka se vratila u Smederevsku Palanku, a u kući u Bogatiću je započeo horor – kaže za „Blic“ izvor upoznat sa istragom.
David je najpre počeo da tuče devojčicu, ali i da je podvodi mušterijama koje je nalazio po lokalnim kafanama.
– Bukvalno je izlagao po kafanama, nudio je njene seksualne usluge, a ona je trpela batine ako se pobuni – kaže naš izvor.
Zlostavljanje je iz dana u dan bivalo sve gore, a onda se na devojčicu okomio i Davidov ujak, Vlada Nikolić (36), koji je jedne noći devojčicu odveo na lokalno groblje u Bogatiću i tamo je, uz batine, silovao.
Devojčicu je zatim vratio kući kod svog sestrića. Tu su je držali zaključanu u jednoj sobi, bez hrane, ali su se zato mušterije ređale iz dana u dan.
– Preživljavala je svakodnevna silovanja. Taruma koju je preživela u toj kući je bila strašna – kaže naš izvor.
On navodi i da je zlostavljanje koja je devojčica preživljavala tri meseca, otkriveno slučajno, jer je David na kraju devojčicu naterao i da krade za njega.
– Šabačka policija je devojčicu uhapsila zbog krađe. Kada je dovedena u policijsku stanicu bila je potpuno fizički i psihički slomljena, u izuzeto teškom stanju. Odmah je uključen Centar za socijalni rad, tužilaštvo i Gajić i njegov ujak su uhapšeni.
Gajić se zbog podvođenja sumnjiči za trgovinu ljudima, a njegov ujak za silovanje.
U Bogatiću su uhapšeni i Davidov brat Svetislav Gajić (34), koji se sumnjiči da je u odvojenom slučaju silovao 14-godišnju devojčicu.
Izvor: Blic