Najskuplje kupanje u krugu od 50-ak km je na Termalnoj rivijeri…

U krugu od 50-ak kilometara, osim Save i Šljunkare, radi nekoliko bazena, gde Šapčani mogu potražiti osveženje tokom letnjih vrućina. Najniže cene su u Osečini, gde je ulaznica za decu mizerna i iznosi 80 dinara, a za odrasle 120 dinara. Najskuplje je u Termalnoj rivijeri, gde ulaz košta 500 dinara.
U Šapcu je prošle godine otvoren gradski bazen, izgrađen sredstvima koja su prikupljena od prodaje obveznica, vrednih 400 miliona dinara. Privatni vlasnici imali su više inicijativa, pa je u poslednjih par godina izgrađeno nekoliko bazena – Krsmanovača, bazen u Cerovcu, Lipolistu i Bogatiću. To su mesta gde, osim Save i Šljunkare, Mačvani pronalaze spas od visokih temperatura.
Što se tiče cena, one se kreću od 100 do 300 dinara. U Lipolistu ulaznica za odrasle košta 250 dinara, za decu do 12 godina 150, u Turističkom centru Krsmanovača cena je 300 dinara za odrasle i decu iznad pet godina, dok je za mlađe besplatan ulaz. Kupanje na gradskom bazenu je 200 dinara. Sve popularniji je bazen u Vladimircima, gde je cena 200 dinara za odrasle. Najskuplje je u Euforiji kod Šapca i u Bogatiću, na bazenima Termalna rivijera sa termalnom vodom gde su ulaznice 500 dinara.
izvor:zorainfo