Održan prvi sajam zapošljavanja u Bogatiću

11665684_10206298993065745_4807476541964680520_n
Nacionalna služba za zapošljavanje filijala Šabac je u prostorijama Opšteg udruženja preduzetnika opštine Bogatić danas održala sajam zapošljavanja prvu put u Bogatiću. Više od 20 poslodavaca ponudilo je nezaposlenim sugrađanima oko 100 slobodnih poslova za radnike različitih zanimanja i kvalifikacija. Ekipa radio Nešvila je bila na sajmu zapošljavanja i razgovarala sa Zoranom Martinovićem direktorom Nacionalne službe za zapošljavanje Srbije.
Zoran Martinovic
Na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje nezaposleni su mogli da dobiju sve potrebne informacije o uslugama i programima NSZ, kao i stručne savete i pomoć u izradi radne biografije. Zoran Mijatović predsednik Opšteg udruženja unije preduzetnika opštine Bogatić nam je preneo svoje utiske sa sajma zapošljavanja.
Zoran Mijatovic
Jedan od poslodavaca koji je ponudio nezaposlenim sugrađanima slobodne poslove ispred kompanije „Dama Company“ Bogatić je Željko Todić, poslušajte razgovor sa njim.
Zeljko Todic
Slaviša Aničić iz Badovinaca već pet godina je nezaposlen i nada se da će posle ovoga sajma zapošljavanja naći posao.
Slavisa Anicic
U okviru sajma za zapošljavanje organizovan je i okrugli sto sa privrednicima sa područja opštine Bogatić,predstavnicima Privredne komore Valjevo i Fonda za razvoj. O čemu je bilo reči za okruglim stolom reći će nam Ljuba Petrović savetnica predsednika regionalne Privredne komore Valjevo.
Ljuba Petrovic