Održan Sajam zapošljavanja u Sremskoj Mitrovici

U Poslovno sportskom centru „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici danas je održan Sajam zapošljavanja na kojem je učestvovao 21 poslodavac. Svi zajedno poslodavci su iskazali potrebu za zapošljavanjem oko 200 radnika.
Sajam zapošljavanja svakako jeste mesto gde nezaposleno lice može da ostvari direktan kontakt sa poslodavcem, da obavi jedan kratak intervju, da dobije sve informacije o onom radnom mestu koje je poslodavac iskazao kao trenutno slobodno i da preda svoju radnu biografiju. Ono što je takođe kod ovakvih sajmova jako dobro jeste što nezaposlena lica, ukoliko odmah ne nađu zaposlenje to možda mogu da ostvare u nekom narednom periodu, jer poslodavci sve njihove radne biografije čuvaju i koriste kao baze svaki naredni put kada im trebaju radnici.
Prvi put na sremskomitrovačkom sajmu zapošljavanja predstavljen je projekat zapošljavanja sezonskih radnika u poljoprivredi. Tim povodom, na sajmu je bio prisutan i Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, dok je manifestaciju otvorio direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Republike Srbije Zoran Martinović.
Od početka godine ovo je treći Sajam zapošljavanja u Sremu, a organizator je Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Sremska Mitrovica.
sajam 12
sajam 5
sajam 3
sajam 7
sajam
sajam 2
sajam 1
sajam 7
sajam 10
sajam 11