Oružje i teške telesne povrede!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Loznici uhapsili su N. M. (2001) i M. M. (1994) iz Loznice, dok će protiv jednog šesnaestogodišnjaka podneti krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda.
Sumnja se da su oni 13. septembra ove godine na parkingu jednog ugostiteljskog objekta u Loznici zadali više udaraca tridesetsedmogodišnjem muškarcu iz Banje Koviljače.
Osumnjičenima N. M. i M. M. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu.
Sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Malom Zvorniku, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Loznici, podneli su krivičnu prijavu protiv četrdesetsedmogodišnjeg muškarca iz Malog Zvornika zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog, policija je pronašla pištolj, revolver i veću količinu municije.