Proglašeni najbolji u sportu u opštini Bogatić u 2017.godini-Radio Nešvil 26.12.17.

Tradicionalni izbor najboljih u sportu opštine Bogatić za godinu na izmaku u organizaciji radio Nešvila i Sportskog saveza Opštine Bogatić upriličen je u Svečanoj Sali . Na osnovu prijava i predloga sportskih klubova izabrani su i proglašeni najbolji u dve kategorije po izboru slušaoca radio Nešvila koji su glasali putem sajta radio Nešvila i po izboru stručnog žirija. U našoj opštini i ove godine postoje rezultati u različitim sportskim aktivnostima i disciplinama na koje svi zajedno možemo biti ponosni.
Za najboljeg sportistu opštine Bogatić u 2017.god po izboru slusalaca radio Nešvila izabrana je Andrijana Maletić – Odbojkaški klub „Bogatić“.
Po izboru slusalaca radio Nešvila i po izboru stručne komisije najbolji sportski radnik 2017 godine je Darko Sević – FK „Mačva 2005“ (Bogatić).
Najbolji sportski trener u opštini Bogatić proglašen je po izboru slušala radio Nešvila Dejan Jurišić – FK „Hajduk Stanko“ (Crna Bara).
FK „Mačva 2005“ (Bogatić) je najbolji sportski kolektiv u 2017 godini u opštini Bogatić po izboru slušala radio Nešvila.
Po izboru stručnog žirija najbolji sportista 2017.godine opštine Bogatić je Teodora Milanković Karate klub „Mačva“ Bogatić.
Sreten Jevtić – Karate klub „Bušido 12“ (Badovinci) je najbolji sportski trener po izboru stručnog žirija.
Najbolji sportski kolektiv za 2017.godinu u opštini Bogatić je ORK „Mačva“ (Bogatić).
Posthumno za doprinos u razvoju sporta u opštini Bogatić plaketu je dobio Bogdan-Boca Terzić, a nagradu je primio njegov sin Vladimir Terzić.
Po peti put održano je svečano proglašenje najboljih u sportu u našoj opštini rekao nam je Miroljub Stanić predsednik Sportskog saveza opštine Bogatić.
Stručni žiri u sastavu Branko Maksimović, Branko Danilović, Miailo Grušanović, Milorad Miša Jokić i Siniša Blagojević dobili su zahvalnice kao i svi sportisti,radnici,treneri i kolektivi.