Саопштење Полицијске управе у Шапцу

Припадници Министарства унутрашњих послова у Богатићу, интензивним радом, расветлили су крађу и тешку крађу у покушају и ухапсили А. Г. (1996) из околине Богатића, осумњиченог да је извршио ова кривична дела.

Он се сумњичи да је, у току ноћи између 24. и 25. октобра, у Бадовинцима ушао у кућу жене која је била на болничком лечењу и из спаваће собе украо 120.000 динара, остављених испод јастука.

Такође се сумњичи и да је, 23. октобра, у вечерњим сатима, провалио у један локал у Бадовинцима, где га је затекао власник, након чега је побегао.

По налогу Основног јавног тужилаштва Шапцу, осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он је, уз кривичну пријаву, приведен тужиоцу.

Судија за претходни поступак му је одредио притвор до 30 дана.

САОПШТЕЊЕ

Припадници Министарства унутрашњих послова у Лозници, брзом и ефикасном акцијом, идентификовали су и пронашли двојицу двадесетдвогодишњака и двадесетједногодишњака из Лознице осумњичене да су јуче са једног градилишта у Лозници украли 450 килограма арматурних узенгија.

Они су потом, како се сумња, део продали у секундарне сировине, а део сакрили, а полиција је пронашла сву украдену арматуру и  вратила је власнику.

Због постојања основа сумње да су извршили кривично дело крађа, по налогу Основног јавног тужилаштва у Лозници, против осумњичених је поднета кривична пријава.

САОПШТЕЊЕ

Припадници саобраћајне полиције у Шапцу јуче су у Мачванском Причиновићу зауставили четрдесетогодишњег мушкарца из овог места који је возио „рено“ са 2,42 промила алкохола у организму и без положеног возачког испита.

Возачу је због насилничке вожње одређено задржавање и он ће бити приведен Прекршајном суду у Шапцу.