Саопштење Полицијске управе у Шапцу

Припадници Министарства унутрашњих послова у Лозници, брзом и ефикасном акцијом, идентификовали су и ухапсили М.Р. (2001) из Шапца и Ј.С. (2003) из Велике Плане, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело разбојништво.

Они се сумњиче да су рано јутрос у Лозници, физички напали четрдесетшестогодишњег таксисту, на тај начин што су ушли код њега у возило, а затим му задали више удараца рукама и дрвеном палицом захтевајући од њега да им да новац.

Оштећени је овом приликом задобио тешке телесне повреде и збринут је у лозничкој болници. По налогу Вишег  јавног тужилаштва у Шапцу, осумњиченим је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужиоцу

САОПШТЕЊЕ

Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу, ухапсили су M. У. (1992) и Д. У. (2000) из тог града, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело убиство у покушају.

Они се сумњиче да су, 26. новембра, испред једне кладионице у Шапцу ножем задали више убода тридесетогодишњем суграђанину и нанели му повреде опасне по живот.

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Шапцу, осумњиченим је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужиоцу.