SUDAR PUTNIČKOG VOZA I AUTOMOBILA NA ULAZU U BANJU KOVILJAČU!!!

Nije bilo nastradalih, ali je pričinjena materijalna šteta u sudaru putničkog voza i putničkog automobila, koji se dogodio jutros oko 7 sati na pružnom prelazu, na samom ulasku u Banju Koviljaču iz pravca Loznice.
Prema nezvaničnim informacijama, vozač “reno klia“, je sa magistralnog puta Loznica-Banja Koviljača skrenuo da pređe pružni prelaz kada je došlo do udara voza koji je naišao iz pravca Brasine. Voz je udario u vozačevu stranu i auto je odgurao nekoliko desetina metara dalje od mesta udara. U kolima je bio samo vozač, četrdesetogodišnji muškarac koji je u lozničku Opštu bolnicu, primljen u svesnom stanju, sa lakšim povredama.
On nije životno ugrožen i u toku je njegova dijagnostika potvrđeno je iz te ustanove. Prema rečima meštana koji su radili sa druge strane puta, nedaleko od mesta nesreće, čuli su samo jak udarac, a onda videli auto koji je sa pruge sleteo pored puta. Kažu da je vozač sam napustio oštećeno vozilo i udaljio
se sa mesta događaja, a onda je stigla policija i obavila uviđaj koji treba da utvrdi uzroke udesa. Pružni prelaz na kome je došlo do sudara obeležen je odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom, ali nema rampu.
Posle dvosatnog prekida na ovoj deonici je ponovo uspostavljen redovan železnički saobraćaj.


Izvor:Kurir