U poslednjim minutima!

Fudbaleri AZ Alkmara burno su proslavili plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope.
Golovima rezerviste Drojfa u 88. i 92. minutu stigli su u Hagu od 0:2 do 2:2 protiv Partizana i osvojili bod koji im garantuje nastavak takmičenja.
Igrači AZ-a su slavili sa svojim navijačima, dok se kapiten Kupmajners davio u suzama.
„Ova utakmica je označila kraj našeg učešća u Evropi, jer će meč sa Astanom biti revijalnog karaktera, pa kada saberemo sve što smo uradili, možemo biti zadovoljni, naročito kada se zna kakvu smo situaciju zatekli u martu“, počeo je Milošević.
On je bio prezadovoljan izdanjem svoje ekipe do poslednjih desetak minuta.
„Fenomenalno smo odradili 80-85 minuta. Momci su sve ispoštovali u svim aspektima igre. Ozbiljnu ekipu kakva je AZ uspeli smo da onemogućimo da stvori ijednu šansu. S druge strane, mi smo postigli dva gola i imali još niz šansi da zatvorimo utakmicu, ali nismo uspeli. Iz nekoliko razloga smo ušli u konfuziju u poslednjih desetak minuta, što na evropskoj sceni košta puno. Mi smo tu cenu platili. To se dešava kada se igra na ovako ozbiljnom nivou. Moramo da učimo iz takvih stvari. Jeste sada teško, ali nisam razočaran“, dodao je Milošević.
Crno-beli su se posle izmena koje je Savo napravio zatvorili i na kraju primili dva gola. Upitan da prokomentariše te izmene, Savo Milošević je rekao:
„Ispostavilo se da nisu bile prave i zato je moja odgovornost najveća“.