Završena manifestacija „Hajdučko veče 2014“

IMG_0456
Danačnji Dnevnik radio Nešvila uglavnom smo posvetili događajima sa 46.Hajdučkih večeri koje su održane 9. i 10. avgusta u Crnoj Bari na Vasinom šibu.Manifestacija je započela defileom fijakera i svatovima koji su ove godine krenuli iz Dublja. Razgovarali smo sa mladoženjom Dragoljubom Đurkovićem.
Dragoljub Djurkovic-mladozenja
Mlada je bila Branislava Odžić sa kojom smo takođe razgovarali.
Branislava Odzic-mlada
Dok je trajala Mačvanska svadba u Crnoj Bari su bile pred kvalifikacije za izbor harambaše,više o tome Siniša Blagojević.
Sinisa Blagojevic


IMG_0500
U večernjim satima bio je bogat kulturno umetnički program, a od 22h uz veliki broj posetioca koncert su održali Fantastik bend i Ivana Selakov.Ekskluzivni intervju napravili smo sa estradnom umetnicom Ivanom Selakov.
Ivana Selakov
 
 
IMG_3353Drugog dana u nedelju na programu Hajdučkih večeri je bilo tradicionalno takmičenje za izbor harambaše.Titulu harambaše za 2014.godinu poneo je Aleksandar Krajišnik.
Aleksandar Krajisnik

 
 
 
IMG_3355U nastavku hronike Hajdučkih večeri sledi.
Zivomir Drezgic

 
 
 

IMG_3365
U večernjim satima, posetioci su mogli da uživaju u koncertu Rade Manojlović, uz veliki uloženi napor da uradimo intervju uspeli smo celih 20 sekundi da porazgovaramo sa njom.
Rada Manojlovic

 
 
IMG_3359
I na kraju rezime Hajdučkih večeri po 46.put održanih u Crnoj Bari na Vasinom šibu dao nam je direktor TOOB Darko Mašić.
Darko Masic