Ćuprija: Ponovo zapaljen automobil

AutomobilPutnički automobil zapaljen je u Ćupriji, a nema stradalih i povređenih osoba, izjavila je danas Tanjugu portparol Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić.Automobil „daevu martinez“, registarskih oznaka Jagodine, zapaljen je oko 4.00 sata u ulici Cara Lazara, a lokalni vatrogasci su veoma brzo ugasili požar.
Policija radi na utvrđivanju uzroka požara, dodala je Cvetić.
Pre oko mesec i po dana u Ćupriji je zapaljen putnički automobil „opel kadet“.
Na području Pomoravskog okruga preko vikenda dogodila su se četiri požara, a osim automobila, goreli su trava i rastinje. Bile su i četiri saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe teško povređene, saopštila je Policijska uprava u Jagodini.
U selu Medveđa, opština Despotovac, vozač T.S (65) izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u zemljani nasip pored puta i zadobio teške telesne povrede, a u Svilajncu, ženska osoba G.P (47) pala je sa bicikla i teško se povredila, objasnila je Cvetić Tanjugu.
Saobraćajna policija sankcionisala je 54 prekršaja, sedam prekoračenja brzine i četiri zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Na području Pomoravskog okruga nije bilo, stoji u saopštenju, narušavanja javnog reda i mira u većem obimu.