KONOBARI, PAZITE DA VAM SE HE OHLADI PORUDŽBINA

Vlasnica poslastičarnice iz Obrenovca otkrila zašto je gošća udarila 6 šamara konobaru! Žena sutradan opet došla i ZAPREPASTILA ponašanjem (FOTO, VIDEO)
Besna gošća jedne poslastičarnice u Obrenovcu išamarala je konobara na zaprepašćenje svih prisutnih zbog pogrešne porudžbine.
Naime, sve se dešavalo 3. septembra u večernjim satima, jer je umesto tople nes kafe dobila – hladnu!
– On je njoj rekao „evo zagrejaću“, a ona je uzvratila, “ne treba sad neću više ni da ga pijem”. Onda je čovek koji je sedeo sa njom pitao “hoće li taj nes”. To je bila poenta svađe – ispričala je za RTV Mag Marija Čučuković, vlasnica ugostiteljskog objekta

Kako dodaje, tu je onda bilo “malo verbalnog koškanja”.
– Prozivali su konobara kako ne ume da radi, kako nije za ovaj posao, a on je njima odgovarao “nema veze, baš me briga”. Oni su se valjda tada iznervirali, pa je gospođa, kada je on došao i uzeo nes da ga zagreje, krenula za njim. Pitala ga je “koliko imaš godina”, unela mu se u facu, a onda ga je udarila šest puta. Ja sam začuđena njegovom reakcijom, ne znam šta bih ja uradila. On je samo stajao mirno i podneo to onako baš muški – dodala je vlasnica.
Sledećeg dana žena koja je napravila problem ponovo je došla u kafić.

– Ona je došla najnormalnije, a kada sam joj rekla da ne mogu da je poslužim, upitala je “A, što”. Ostala sam bez komentara – prića vlasnica.
Kada ju je upitala zašto je tako reagovala dobila je odgovor “Ne može konobar tako sa mnom da priča”.
Prema rečima Marije Čučuković u poslednjih nedelju dana skoro svakog dana bilo je manjih ili većih incidenata.

– Čujem da je tako u svim lokalima, svuda je katastrofa. Ljudi su postali netrpeljivi – zaključila je ona.
Slučaj nije prijavljen policiji, a vlasnica lokala ne zna da li će konobar podneti privatnu tužbu.
/RTV Mag/