Ovo je muž Aleksandre koja je pretila deci predsednika!

ŠEF PODZEMLJA UGLJEŠA ARANITOVIĆ UBIJEN U SAČEKUŠI 2008. GODINE U CENTRU BEOGRADA!
Aleksandra Janković Aranitović, koja je danas uhapšena zbog pretnji deci predsednika Aleksandra Vučića putem Tvitera, bila je udata za vođu kriminalnog klana, Uglješu Aranitovića zvanog Ugo koji je ubijen 2008. u Beogradu u Lominoj ulici.
Uglješa Ugo Aranitović je rođen u Sarajevu, odakle se doselio u Šabac i tamo postao vođa kriminalne grupe. Stekao je ime žestokog momka i bio poznat ne samo u Srbiji nego širom Balkana.
Sredinom devedesetih je došao u Šabac i odmah dobio epitet „opasnog pucača“. Oženio se, dobio kćerku i kupio stan. Međutim, supruga Sanja nije se dugo zadržala sa njim. Jedne Nove godine, Ugo je izazvao požar u tastovoj porodičnoj kući. Tih dana zakupio je bilbord kod pozorišta i napisao „Sanja, volim te“. Izvinjenje nije prošlo, pa su posle kolale priče da se ona sklonila na Tajland.
U međuvremenu, nesmetano je „radio“ u Šapcu. Pucnjava u diskoteci „Div“ 2002. godine, koja je bila okidač za čitav niz krvavih događaja na šabačkom asfaltu, kvalifikovana je kao izazivanje opšte opasnosti. Slučaj je ostao u fioci do 2006. godine, kada je Ugo „pao“ po poternici BiH staroj čak 16 godina! Međutim, već je imao i državljanstvo SRJ, zbog čega nije izručen vlastima u Sarajevu.
Poznavaoci prilika tvrde da je Ugov sunovrat počeo godinu dana ranije (2005) kada je ubijen njegov mentor iz BiH, poznat po nadimku Rata. Ugo je 2006. godine uhapšen zbog ubistva Predraga Polovine i ranjavanja Borisava Radića u Vogošći, a pred sudom u Šapcu, Aranitović je negirao ubistvo.
Ispričao je da je u vreme pred raspad SFRJ, Borisav Radić bio jednako moćan kao Željko Ražnatović Arkan. Radićeva dozvola za dolazak u Vogošću, navodno, bila je potrebna čak i Radovanu Karadžiću u zenitu vlasti. Veće Okružnog suda u Šapcu ga je oslobodilo optužbe u nedostatku dokaza i ukinulo pritvor. Poznavaoci prilika tvrde da je, pošto se poslednji put obreo na slobodi, Ugo promenio stranu.
Ugo je ubijen 2008. u Beogradu u Lominoj ulici. Devojka Božana, koja je te večeri bila sa njim, ostala je nepovređena, jer je neposredno pre pucnjave izašla iz „pežoa“ koji je Ugo vozio.
Ubice, već ranije parkirane u crnom audiju A4 italijanskih tablica, strpljivo su čekale. A onda krenule i u klasičnoj sačekuši iz automobila u pokretu, ispalili rafale na Uga i pobegli. Audi je kasnije pronađen zapaljen. Nikad nije utvrđeno ko je kriv za ovo ubistvo, a bilo je mnogo nagađanja, od toga da su u pitanju bili Zemunci, Šapčani, Bosanci, Beograđani koji su radili za Holanđane koji su „čistili“ Jocine prijatelje… Ugo je imao mnogo prijatelja, ali i neprijatelja u podzemlju. Povezivali su ga sa mnogim krivičnim delima, privođen je i u „Sablji“.
omšije i poznanici o njemu su imali lepo mišljenje: „Uglađen, galantan, gospodin… I malo nezgodan kad popije“.
Podsetimo, U Šapcu je danas uhapšena ženska osoba koja se sumnjiči da je preko društvene mreže Tviter uputila niz veoma ružnih uvreda i pretnji sinu i ćerki predsednika Aleksandra Vučića.
(Kurir.rs)