Саопштење Полицијскe управe у Шапцу

Припадници Министарства унутрашњих послова у Богатићу, брзом и ефикасном акцијом, ухапсили су Н. Б. (1999) из околине Богатића непосредно након што је, како се сумња, угрозио сигурност педесетосмогодишњег мушкарца из истог места.

Он се сумњичи да је јуче, испред једног угоститељског објекта, вређао педесетосмогодишњака, претио му да ће га убити, а потом покушао да га удари шипком, што су спречили мештани.

Осумњичени је сео у аутомобил и одвезао се, а полиција га је затекла недалеко од угоститељског објекта и ухапсила. Због постојања основа сумње да је извршио кривично дело угрожавање сигурности, по налогу Основног јавног тужилаштва у Шапцу, осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужиоцу.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу, брзом акцијом, ухватили су синоћ тројицу мушкараца старости 38, 29 и 24 године и једног петнаестогодишњака непосредно након што су, како се сумња, украли две шине са железничке пруге.

Полиција их је зауставила у близини Новог моста и код њих пронашла украдене шине које је вратила „Железницама Србије“.

Против њих је Основном јавном тужилаштву у Шапцу поднета кривична пријава, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело крађа.