Ухапшене две особе

Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу ухапсили су Н. Т. (1999) из Шапца, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешка крађа.
Сумња се да је он 27. новембра ове године, у току ноћи, ушао кроз отворен прозор у једну трговинску радњу из које је украо 35.000 динара.
Полиција је код осумњиченог пронашла део новца и вратила власнику.
Осумњичени је, уз кривичну пријаву, приведен надлежном тужилаштву.
**

Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу, по налогу надлежног тужилаштва, поднели су кривичне пријаве против двојице мушкараца старости 21 и 39 година, због постојања основа сумње да су извршили кривична дела крађа.
Сумња се да је двадесетједногодишњи младић из околине Шапца у току ноћи између 19. и 20. октобра украо аутомобил „шкода“ из дворишта шездесетједногодишњег мушкарца.
Полиција је возило пронашла и вратила власнику.
Тридесетдеветогодишњи мушкарац из Шапца сумњичи се да је у претходних месец дана у центру града украо четири бицикла.
Полиција је пронашла три бицикла и вратила власницима.
**

Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу ухапсили су Н. Р. (1997) из Шапца, због постојања сумње да је починио два кривична дела разбојништво.
Сумња се да је он у претходном периоду маскиран и уз претњу ножем од две раднице трговинских радњи отео више од 70.000 динара.
Н. Р. је одређено задржавање до 48 часова, након чега је уз кривичну пријаву приведен надлежном тужилаштву. Судија за претходни поступак одредио му је притвор до 30 дана.