KiM:Pozlilo srpskom oficiru za vezu

PavicevicDejanu Pavićeviću, oficiru za vezu Vlade Srbije u Prištini, juče je pozlilo na jednom sastanku, nakon čega je hitno prebačen u Urgentni centar.Lekari sumnjaju da je u pitanju srčani udar. To je “Blicu” potvrdio i sam Pavićević. Njega su lekari odmah smestili na odeljenje urgentne kardiologije.
„Osećam se malo bolje, ali daleko od toga da sam dobro. Bolove sam osetio još pre nekoliko dana, ali mislio sam da to nije ništa. Govorio sam sebi da treba da odem kod lekara, ali uvek mi je nešto bilo preče. Došlo je očigledno do ozbiljnog premora“, kaže Pavićević i dodaje da duguje ogromnu zahvalnost osoblju u Urgentnom centru. Iako su mu lekari savetovali da u bolnici ostane do subote, on je juče pušten na kućno lečenje na sopstvenu odgovornost.
„Imam mnogo ugovorenih obaveza, a posao ne može da čeka. Kad sve završim, vratiću se u bolnicu“, navodi Pavićević. Srpski oficir za vezu rođen je 1979. godine, a pre nego što je postavljen na tu funkciju bio je šef tima za pregovore sa Prištinom, a obavljao je i posao direktora Kancelarije za stručne i operativne poslove u pregovaračkom procesu Beograda i Prištine.