Николић: Нисам одговоран за укидање ТВ емисијa

Tomislav Nikolic
Председник Србије Томислав Николић одбацио је тврдње појединих медија да је одговоран за укидање појединих телевизијских емисија.
„Кажу да сам укинуо једну емисију зато што су причали лоше о мени. Ако би укидали сваку емисију и таблоид у којима причају и пишу лоше о мени, не би било ниједне емисије и таблоида“, написао је Николић на Твитеру, преноси Бета.
Поједини медији објавили су данас да је емисија „Вече са Иваном Ивановићем“ на ТВ Прва укинута јер је власник љут на водитеља јер се у последњој емисији грубо шалио на рачун Томислава Николића.
ТВ Прва саопштила је данас да емисија Ивана Ивановића неће бити емитована вечерас, у свом сталном термину.
„Након данашњих разговора врха телевизије са Иваном Ивановићем, донета је одлука да се због кршења интерних компанијских правила и пословне дисциплине, емисија не емитује до даљег. Разговор са Ивановићем ће се наставити следеће недеље, а о коначном исходу, обавестићемо јавност благовремено“, саопштила је Прва телевизија.
Ивановић је на Твитеру потврдио да емисија неће бити емитована вечерас и да не би желео да то јавно коментарише док трају разговори са менаџментом телевизије.