Вучић: Тешке одлуке за тешко време

Aleksandar-Vucic
Премијер Алексндар Вучић рекао је да је Влада на чијем је челу, Влада тешких одлука за тешко време. Радили смо отворено, поштено и одговорно, рекао је премијер на конфeренецији за новинаре у Влади Србије.
Премијер Србије Александар Вучић рекао је да је Влада од почетка мандата радила поштено и одговорно и да је морала да доноси тешке одлуке, адекватне тешком времену у којем живимо.
На конференцији за новинаре, Вучић је рекао да је Влада пред себе поставила тешке циљеве, које претходне нису желеле да постављају, и рекао да је успела да Србију одузме од разних „разбојника“ и да је врати обичним грађанима.
„Први посао као Влади је да кажемо да је ово земља за оне који поштено раде а не тајкунска прћија. Одузели смо Србију разбојницима и вратили је њеним грађанима“, рекао је Вучић.
Премијер истиче да ће Србија бити земља пристојиних и вредних људи.
„Спустили смо је од земље на којој нема правила на земљу на којој се ради мнoго, на којој ће морати да се ради још више“, каже Вучић.
„Имали свмо чврсту политику очувања суверенитета Србије, поштовали смо себе али смо били поуздан парнер. Србија је у савременој историји најпопштованија у Европи и свету“, рекао је Вучић.
Премијер наводи да је Влада имала мноштво наслеђених проблема, пре свега са поплавама за које је рекао да су највећа елементарна непогода у последњих 100 година од када се обављају мерења.
„Тешко да би било ко могао да каже да је ова Влада крива за било шта у протеклих осам месеци, осим што је проводила мере које су неопходне а које нико други до сада није смео и желео да предузме“, истиче Вучић.